Σουίτα

Σουίτες

Χαρακτηριστικά
Ευρύχωρη, όμορφα διακοσμημένη σουίτα με ξεχωριστό σαλόνι και όλες τις σύγχρονες ανέσεις
ΧΩΡΟΣ
Περίπου 40 μ2
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
2 - 3 άτομα
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 360°

Η κλασική κομψότητα συναντά τις σύγχρονες ανέσεις

1 Υπνοδωμάτιο με ξεχωριστό σαλόνι 1 Κρεβάτι queen size ή 2 μονά κρεβάτια 1 Καναπές-κρεβάτι

Με κατά μέσο όρο 40 τ.μ καλόγουστου χώρου, οι σουίτες μας βρίσκονται στο κεντρικό κτήριο ή στα κτίρια των μπανγκαλόου. Με ένα πολυτελές queen ή δύο μονά κρεβάτια, μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν έναν επιπλέον επισκέπτη  στον καναπέ/κρεβάτι στο ξεχωριστό σαλόνι.

Οι εικόνες των δωματίων είναι ενδεικτικές. Η πραγματική διαρρύθμιση του δωματίου μπορεί να διαφέρει ελαφρώς.

1 Υπνοδωμάτιο με ξεχωριστό σαλόνι 1 Κρεβάτι queen size ή 2 μονά κρεβάτια 1 Καναπές-κρεβάτι

Με καλόγουστη επίπλωση και τις πιο σύγχρονες ανέσεις, όπως τηλεοράσεις LCD με δορυφορικά, αθλητικά και κινηματογραφικά κανάλια, οι σουίτες μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με δύο μονά ή ένα queen-size κρεβάτι και ένα φωτεινό σαλόνι, που χωρίζεται από μια συρόμενη πόρτα, σε κάθε σουίτα υπάρχει άφθονος χώρος για να απλωθείτε με στυλ. Επιπλέον, τα κομψά μπάνια συμπληρώνουν την εικόνα της καλής ζωής.

Όμως και οι εξωτερικοί χώροι είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Το ιδιωτικό μπαλκόνι ή η βεράντα προσφέρει απολαυστική θέα στους καταπράσινους κήπους – και σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι το Αιγαίο –  και είναι ακριβώς το σημείο στο οποίο θα απολαύσετε όμορφες στιγμές, με ένα κοκτέιλ στο χέρι σας και τους αγαπημένους, δίπλα σας.

Παροχές και Eγκαταστάσεις

Με καλόγουστη επίπλωση και τις πιο σύγχρονες ανέσεις, όπως τηλεοράσεις LCD με δορυφορικά, αθλητικά και κινηματογραφικά κανάλια, οι σουίτες μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με δύο μονά ή ένα queen-size κρεβάτι και ένα φωτεινό σαλόνι, που χωρίζεται από μια συρόμενη πόρτα, σε κάθε σουίτα υπάρχει άφθονος χώρος για να απλωθείτε με στυλ. Επιπλέον, τα κομψά μπάνια συμπληρώνουν την εικόνα της καλής ζωής. Όμως και οι εξωτερικοί χώροι είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Το ιδιωτικό μπαλκόνι ή η βεράντα προσφέρει απολαυστική θέα στους καταπράσινους κήπους – και σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι το Αιγαίο – και είναι ακριβώς το σημείο στο οποίο θα απολαύσετε όμορφες στιγμές, με ένα κοκτέιλ στο χέρι σας και τους αγαπημένους, δίπλα σας.
Προϊόντα περιποίησης Clarins
Μπαλκόνι ή βεράντα
Τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών με δορυφορική λήψη και μουσικό κανάλι
Παροχές για καφέ και τσάι
Μικρό ψυγείο
Μίνι μπαρ κατόπιν αιτήματος
Θυρίδα ασφαλείας
Πρόσβαση στο Internet, δωρεάν WiFi
Απευθείας τηλεφωνική κλήση
Κλιματισμός
Οι επισκέπτες που διαμένουν σε αυτήν την κατηγορία δωματίου δικαιούνται πρωινό είτε στο κεντρικό εστιατόριο είτε στο Osteria. Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της υπηρεσίας πρωινού στο Osteria εξαρτάται από την πληρότητα του ξενοδοχείου