Χτίστε φυσική κατάσταση εύκολα και αποτελεσματικά

FITNESS CENTRE & PERSONAL TRAINING

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 360° (1) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 360° (2) ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 360° (3)
FITNESS CENTRE & PERSONAL TRAINING

Βρείτε τη φόρμα σας στο fitness centre του Neptune

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε τη φυσική σας κατάσταση στο υπερσύγχρονο γυμναστήριό μας. Το fitness centre του Neptune διαθέτει τον τελευταίο εξοπλισμό Technogym, ενώ προσφέρει μια σειρά από μαθήματα για όλα τα γούστα. Το personal training θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους σας σε χρόνο ρεκόρ. Δώστε τα όλα στην προπόνηση και στη συνέχεια χαλαρώστε στη σάουνα και στο υδρομασάζ.

Άσκηση & Βάρη

Το γυμναστήριο μας προσφέρει μια πλήρη γκάμα από μηχανήματα και βαρή, crosstrainers, ποδήλατα γυμναστικής, μηχανές κωπηλασίας, διαδρόμους και προπονήσεις αιχμής, ώστε να μπορείτε να βρείτε την άσκηση που ταιριάζει στο στυλ και τις ανάγκες σας.

Μαθήματα

Τα μαθήματα μας έχουν σχεδιαστεί για όλα τα επίπεδα εμπειρίας, από αρχάριους έως έμπειρους αθλητές. Λάβετε μέρος σε ένα μάθημα γιόγκα για να βελτιώσετε την ευελιξία και τη στάση σας ή δοκιμάστε TRX και cross training για να χτίσετε δύναμη και αντοχή.

Ποδηλασία εσωτερικού χώρου

Ένα πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής άσκησης με στατικά ποδήλατα. Με εναλλαγές ρυθμού και δυσκολίας, ιδανικό για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, από έμπειρους λάτρεις του spinning μέχρι εντελώς αρχάριους. Απολαύστε μια ποδηλατική εμπειρία στο ρυθμό της μουσικής!

Personal Training

Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας έχουν στόχο να αναδείξουν την καλύτερη σας εκδοχή. Θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε προπόνηση και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας εύκολα και γρήγορα.

Υδρομασαζ

Μετά την προπόνησή σας στο γυμναστήριο, αλλά και μετά από τις περιπέτειες της ημέρας σας στο Neptune, χαλαρώστε στο υδρομασάζ.

Σαουνα

Η σάουνα προσφέρει την τέλεια αποκατάσταση και αποτοξίνωση μετά την προπόνηση σας ή απλώς το ιδανικό κλείσιμο σε μια μέρα γεμάτη δράση.