Απαντήσεις στις Ερωτήσεις σας

FAQ

Λάβετε απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Neptune

Καλωσήρθατε στη σελίδα μας ερωτοαπαντήσεων (FΑQ). Εχουμε συμπεριλάβει απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις που κάνουν οι επισκέπτες μας. Οργανώστε με ηρεμία τις διακοπές αξιοποιώντας στο έπακρο τις πληροφορίες που έχουμε συμπεριλάβει στην ενότητα των Συχνών ερωτήσεων. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Πότε θα ανοίξει το Neptune Luxury Resort;

Το Neptune Luxury Resort σκοπεύει να ανοίξει τo Σάββατο 4 Μαΐου 2024. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του ξενοδοχείου για τη νέα σεζόν και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας περιποιηθούμε με τη μέγιστη προσοχή και ευγένεια.

Πώς μπορώ να λάβω υποστήριξη σχετικά με μια κράτηση που έχω κάνει;

Το τμήμα κρατήσεων λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 16:00. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας μέσω email: reservations@neptune.gr ή μέσω τηλεφώνου: +30 22420 58907.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Σε περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει την κράτησή σας απευθείας μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα κρατήσεων μας (reservations@neptune.gr) για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πολιτική ακύρωσης.

Τι είναι το Τέλος Ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση και πώς επηρεάζει τους επισκέπτες στην Ελλάδα;

Το Τέλος Ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση είναι ένα πρόσφατα ανακοινωθέν περιβαλλοντικό τέλος, το οποίο εισήγαγε η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με το άρθρο 30 του νόμου 5073/2023, που αντικαθιστά τον προηγούμενο Φόρο Διαμονής από την 1η Ιανουαρίου 2024. Είναι υποχρεωτικό για όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και χρεώνεται ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, με σκοπό την κινητοποίηση οικονομικών πόρων για την υποστήριξη περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας έναντι των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Οι βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση περιλαμβάνουν:

Σκοπός: Το τέλος προορίζεται ως σκόπιμη συνεισφορά για την υποστήριξη περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας στην κλιματική αλλαγή.

Επηρεαζόμενα μέρη: Όλοι οι επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των πελατών του Neptune Luxury Resort, πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτό το τέλος.

Ποσό είσπραξης: Το συγκεκριμένο ποσό της χρέωσης ποικίλλει ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου (π.χ. 5 αστέρων, 4 αστέρων) και την περίοδο διαμονής. Στην περίπτωση του Neptune Luxury Resort, η καθορισμένη χρέωση είναι 10,00 ευρώ ανά διανυκτέρευση από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και 4,00 ευρώ ανά διανυκτέρευση από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο.

Διαδικασία παραλαβής: Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση συλλέγεται κατά τη διαδικασία check-in στο Neptune Luxury Resort, διασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους επισκέπτες. Τα εισπραχθέντα τέλη αποδίδονται απευθείας στην εφορία.