Στόφα πρωταθλητών

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τονώστε το σώμα σας, ανανεώστε το μυαλό σας και δείξτε στον κόσμο από τι είστε φτιαγμένοι

Αν η χαλάρωση πλάι στην πισίνα δεν είναι ο τρόπος που θέλετε να περνάτε τις μέρες των διακοπών σας, στο Neptune έχετε άπλετες ευκαιρίες για δράση. Μάθετε πως να δαμάζετε τα κύματα ή φορέστε την στολή κατάδυσης για να εξερευνήσετε συναρπαστικά υποθαλάσσια τοπία με πλούσια ζωή. Και η διασκέδαση δεν σταματάει εδώ! Νιώστε σαν τον Ρομπέν των Δασών με τα μαθήματα τοξοβολίας μας, δοκιμάστε να γίνετε γοργόνα ή δουλέψτε το σερβίς σας στο γήπεδο τένις.

Μαθήματα surf

Κατακτήστε τα βασικά του windsurfing με μαθήματα πιστοποιημένα από την VDWS. Η διεθνώς αναγνωρισμένη άδεια σας, στη συνέχεια θα κάνει την ενοικίαση εξοπλισμού παιχνιδάκι.

Μαθήματα Cat sailing

Διδαχθείτε την τέχνη της ιστιοπλοΐας με καταμαράν από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας. Τελειοποιήστε τις ικανότητές σας και βγείτε στην ανοιχτή θάλασσα με τον αέρα επαγγελματία.

Μαθήματα εκμάθησης Padel

Γνωρίστε το συναρπαστικό κόσμο του Padel. Διασκέδαση και άθληση γίνονται ένα μέσω των μαθημάτων padel. Αποκτήστε συναρπαστικές εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια του ταχύτερα αναπτυσσόμενου αθλήματος στον κόσμο.

Μαθήματα wing foiling

Ανακαλύψτε τη συγκίνηση του wing foiling στο Neptune. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές μας, σας διδάσκουν όλα όσα χρειάζεστε για να κατακτήσετε αυτό το συναρπαστικό καινούργιο θαλάσσιο σπορ.

Μαθήματα τένις

Λάβετε μέρος στα μαθήματα τένις με τους εξειδικευμένους προπονητές μας στο Neptune. Βελτιώστε τις δεξιότητές σας παιχνίδι και δείξτε τι μπορείτε να κάνετε στο γήπεδο.

Personal Training

Χτίστε την φυσική σας κατάσταση με personal training. Oι συνεδρίες είναι εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Μαθήματα κολύμβησης (σχολή κολύμβησης Sharky)

Αν τα παιδιά σας δεν ξέρουν πως να κολυμπούν ακόμα, στο Neptune, θα γίνουν γοργόνες σε χρόνο ρεκόρ με μαθήματα από τη σχολή κολύμβησης Sharky. Επίσης, διδάσκουμε σε ενήλικες πώς να βελτιώσουν την τεχνική τους αλλά και πως να ξεπεράσουν τους φόβους τους.

Μαθήματα Τοξοβολίας

Ενδιαφέρεστε να μάθετε τοξοβολία ή να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο άθλημα; Με έναν πιστοποιημένο προπονητή στο πλευρό σας, θα γίνετε Ρομπέν των Δασών σε χρόνο μηδέν.

Μαθήματα καταδύσεων

Οι Silent Explorers προσφέρουν μαθήματα αυτόνομης κατάδυσης για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Μάθετε πώς να παίρνετε τις πρώτες σας αναπνοές κάτω από το νερό και συνεχίστε στο επόμενο επίπεδο, που είναι να γίνετε scuba diver ή δύτης ανοιχτής θάλασσας με πιστοποίηση PADI.