Δημιουργώντας αναμνήσεις με την οικογένεια

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το οικογενειακό σας σπίτι μακριά από το σπίτι

Το ξενοδοχείο μας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες μιας οικογένειας, προσφέροντας μια σειρά από μελετημένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι οι οικογενειακές διακοπές σας, θα μείνουν αξέχαστες.

Το θέρετρο βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία δίπλα σε μια απομονωμένη αμμώδη παραλία. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εγκαταστάσεων για παιδιά όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένου του Neppi Land –  ενός καλοσχεδιασμένου χώρου παιχνιδιού με μίνι υδάτινο κόσμο και καθημερινές εποπτευόμενες δραστηριότητες.

Ο στόχος και η δέσμευση μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες για οικογένειες, διασφαλίζοντας ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να περάσετε ξέγνοιαστές οικογενειακές διακοπές.

Κλείστε τη διαμονή σας μαζί μας και αφήστε μας να αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

NEPPI Land Kids Club

Το Neppi Land είναι το ιδανικό μέρος για να διασκεδάσουν τα παιδιά σας, να κάνουν καινούργιους φίλους και να λάβουν μέρος σε μια σειρά από συναρπαστικές δραστηριότητες. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να επιβλέπει και να ψυχαγωγεί τα παιδιά σας, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ποιοτικό χρόνο που σας αξίζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ατελείωτη διασκέδαση για τα παιδιά

Η ευτυχία των παιδιών σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα διευρυμένης παιδικής ψυχαγωγίας, ώστε τα μικρά σας να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ενώ εσείς έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε. Από ταινίες και παιχνίδια μέχρι μαθήματα και χειροτεχνίες, δεν υπάρχει ποτέ μια μονότονη στιγμή στο φιλικό προς την οικογένεια θέρετρό μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παιδικές Πισίνες

Οι παιδικές μας πισίνες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια διασκεδαστική και απόλυτα ασφαλή εμπειρία στα μικρά σας. Η mini-waterland με τις νεροτσουλήθρες και οι ρηχές παιδικές μας πισίνες προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση για παιδιά όλων των ηλικιών. Το εξυπηρετικό προσωπικό μας φροντίζει οι πισίνες  να είναι πάντα καθαρές και καλά συντηρημένες, επιτρέποντας στους γονείς να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την ημέρα τους ενώ τα παιδιά τους παίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εστιατόρια φιλικά προς τα παιδιά

Στο θέρετρό μας, όλα τα μέλη της οικογένειας απολαμβάνουν το γεύμα τους, αφού υπάρχει μια αποκλειστική γωνιά με μπουφέ για παιδιά, ενώ σε όλα τα εστιατόριά μας προσφέρονται ειδικά σχεδιασμένα υγιεινά παιδικά γεύματα, αλλά και μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που κρατούν τα μικρά σας ευχάριστα απασχολημένα.

LEARN MORE

Εξειδικευμένες Παροχές για Οικογένειες με Παιδιά

Στο Neptune Luxury Resort, κατανοούμε τις ανάγκες των οικογενειών που ταξιδεύουν με τα παιδιά τους. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για να κάνουμε τη διαμονή σας μαζί μας όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικογενειακά Δωμάτια

Οικογενειακά καταλύματα για αξέχαστες διακοπές

Εμπειρία Spa με την οικογένεια

Χαλαρώστε και ανανεωθείτε όλοι μαζί

Ξενοδοχείο με ανεμπόδιστη πρόσβαση

Προσβασιμότητα για όλους: Χαρακτηριστικά