Ένας ανθισμένος παράδεισος

ΤΕΧΝΗ & ΚΗΠΟΙ

ΤΕΧΝΗ & ΚΗΠΟΙ

Γαλήνιοι κήποι με καλλιτεχνικούς θησαυρούς

Δίπλα στα αστραφτερά νερά του Αιγαίου, το Neptune είναι μια πραγματική όαση. Οι καταπράσινοι μεσογειακοί κήποι με τα μυθολογικά αγάλματα θα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γαλήνης και ηρεμίας. Απολαύστε τα αρώματα της λεμονιάς, της ροδακινιάς, της πορτοκαλιάς και της ελιάς, και αφήστε τα ζωηρά χρώματα των λουλουδιών του πάθους και των φύλλων του σφενδάμου να σας παρασύρουν. Περιπλανηθείτε ανάμεσα σε καλαμιές και λιατρίδες που ταλαντεύονται απαλά στο αεράκι, χαλαρώστε κάτω από εξωτικούς φοίνικες και περιηγηθείτε κατά μήκος των αμπελιών μας. Ο εξαιρετικά σχεδιασμένος φωτισμός, οι διάδρομοι και τα μονοπάτια παραπέμπουν στον Ποσειδώνα, την Αφροδίτη, το Διόνυσο και το Δία, εξάπτοντας τη φαντασία σας και απελευθερώνοντας τη δημιουργικότητά σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να παρασυρθεί από την εκπληκτική ομορφιά των κήπων του Neptune.

Μυθολογικά γλυπτά & θεματικοί κήποι

Ένα ταξίδι στα πολιτιστικά και φυσικά θαύματα του Neptune

Η καλλιτεχνική πλευρά του θερέτρου μας

Περιπλανηθείτε στους υπέροχους κήπους μας και ανακαλύψετε μια ποικιλία από μυθολογικά γλυπτά. Όλα τα έργα τέχνης έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να συμπληρώσουν την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος, και επιφυλάσσουν μια μοναδική αισθητηριακή εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Είτε είστε λάτρης της τέχνης είτε απλά απολαμβάνετε τη βόλτα σας, οι κήποι με τα γλυπτά θα σας μαγέψουν. Και για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία, σαρώστε τους κωδικούς QR για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τις ιστορίες πίσω από κάθε καλλιτέχνημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η φυσική ομορφιά του θερέτρου μας

Οι κήποι έχουν έναν μοναδικό τρόπο να ηρεμούν την ψυχή. Ίσως είναι ο καθαρός αέρας σε συνδυασμό με τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών και των φύλλων, ίσως είναι ότι παρέχουν ένα γαλήνιο καταφύγιο για να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε μετά από μια μέρα γεμάτη περιπέτειες και νέες ανακαλύψεις. Εξερευνήστε τη μεσογειακή χλωρίδα στους κήπους μας, και απολαύστε την ατμόσφαιρα. Περιπλανηθείτε στο καταπράσινο περιβάλλον και αφήστε τη φυσική ομορφιά του θερέτρου μας να αναζωογονήσει τις αισθήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ