Η απόλαυση μιας εμπειρίας διακοπών στηρίζεται στις αισθήσεις, με αποκορύφωμα τη γεύση. Στο πνεύμα αυτό και με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσεγμένης αισθητικής και μεγάλης ποικιλίας, στο Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa παρέχουμε γεύματα με ημιδιατροφή και όχι all-inclusive μπουφέ.

Στο Neptune Hotels λειτουργούν πέντε εστιατόρια υψηλής αισθητικής: Το Neptune που είναι το κεντρικό εστιατόριο, το Taverna με ελληνική κουζίνα, το νέο μας εστιατόριο Umami το οποίο παρέχει Ασιατική κουζίνα, το MEATing Grill House που προσφέρει Αμερικάνικη και Tex-Mex κουζίνα και το ιταλικό à la carte εστιατόριο Osteria. Το Taverna και το Osteria παρέχουν μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Οι γευστικές μας προτάσεις με επιρροές από διεθνή, ελληνική, μεσογειακή και ιταλική κουζίνα ικανοποιούν κάθε γαστριμαργική απαίτηση. Εκτός από τα πέντε εστιατόρια, τη γαστρονομική σας εμπειρία συμπληρώνουν τα οκτώ μπαρ του Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa τα οποία λειτουργούν στο θέατρο, στις πισίνες, στην παραλία και στον χώρο υποδοχής.

Αν αναζητάτε χώρο για κάποιο ιδιωτικό γεύμα, κοκτέιλ πάρτι, χορό, εταιρική ή άλλη ειδική εκδήλωση, ενημερώστε μας. Το Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa δεν είναι απλά ένας παραθεριστικός προορισμός.

book now