Η απόλαυση μιας εμπειρίας διακοπών στηρίζεται στις αισθήσεις, με αποκορύφωμα τη γεύση. Στο πνεύμα αυτό και με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσεγμένης αισθητικής και μεγάλης ποικιλίας, στο Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa παρέχουμε γεύματα με ημιδιατροφή και όχι all-inclusive μπουφέ.

Στο Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa λειτουργούν τέσσερα εστιατόρια υψηλής αισθητικής: Το Neptune που είναι το κεντρικό εστιατόριο, το Proteas, το οποίο παρέχει γκουρμέ γεύματα à la carte, το Taverna με ελληνική κουζίνα και το ιταλικό Osteria. Το Taverna και το Osteria παρέχουν μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Οι γευστικές μας προτάσεις με επιρροές από διεθνή, ελληνική, μεσογειακή και ιταλική κουζίνα ικανοποιούν κάθε γαστριμαργική απαίτηση. Εκτός από τα τέσσερα εστιατόρια, τη γαστρονομική σας εμπειρία συμπληρώνουν τα οκτώ μπαρ του Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa τα οποία λειτουργούν στο θέατρο, στις πισίνες, στην παραλία και στον χώρο υποδοχής.

Αν αναζητάτε χώρο για κάποιο ιδιωτικό γεύμα, κοκτέιλ πάρτι, χορό, εταιρική ή άλλη ειδική εκδήλωση, ενημερώστε μας. Το Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa δεν είναι απλά ένας παραθεριστικός προορισμός.

book now