Το Neptune SPA είναι ένα Κέντρο Ευεξίας εμπνευσμένο από τη φύση που το περιβάλλει, η οποία θα προσφέρει ισορροπία στο σώμα & στο μυαλό σας, θα χαλαρώσει τους μύες σας και θα αναζωογονήσει την ψυχή σας. Όλα αυτά με τη συμβολή της Elemis, της Νούμερο 1 βρετανικής εταιρείας SPA.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα signature πακέτα και τελετουργικά ομορφιάς του κόσμου, τα οποία χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα, μυσταγωγία και αυθεντικότητα. Για όλα τα πακέτα μπορεί να γίνει κράτηση ενός ή δύο ατόμων ενώ κατά την ημέρα της τελετουργίας θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στις αίθουσες του Neptune Wet Spa προκειμένου να νιώσετε πιο έντονα αυτήν τη μοναδική εμπειρία.

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι των αισθήσεων όπου θα ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας εαυτό. Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μας βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας παρέχουν αναλυτικές συμβουλές. Είναι εξοικειωμένοι με τις καλύτερες θεραπείες και τα σκευάσματα ομορφιάς από όλο τον κόσμο και γνωρίζουν πώς να τα συνδυάσουν με τα πιο σύγχρονα καλλυντικά προϊόντα.

Ζητήστε το πακέτο υπηρεσιών SPA που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Download Service

SPA Brochure
Download: . [PDF]

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα έως Σάββατο, 10:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ.

Τηλ.: +30 22420 58934
E-mail: spa@neptune.gr

book now