Πιστεύουμε ότι η ενέργεια και η ομορφιά πηγάζουν από την επαφή με τη φύση.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο Neptune SPA είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία τους για τη θεραπεία του προσώπου και του σώματος. Όλα τα προϊόντα είναι 100% υποαλλεργικά και δεν περιέχουν αλλεργιογόνα, παραφίνη, paraben, ορυκτά έλαια και τεχνητά αρώματα. Τα φυτικά συστατικά τους ενισχύουν τη δράση τους με τον πιο εντατικό τρόπο, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα.

Όλες οι θεραπείες είναι σχεδιασμένες για να φροντίσουν τη λάμψη και την υγεία του δέρματός σας, αντιμετωπίζοντάς το ως έναν ζωντανό οργανισμό. Στο Neptune SPA θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αποκλειστικές θεραπείες προσώπου, περιποιήσεις σώματος και υπηρεσίες μασάζ, που γίνονται ακόμα πιο αποτελεσματικές χάρη στα ορυκτά μέταλλα, στα βότανα και στις δραστικές φυσικές αρωματικές ουσίες που χρησιμοποιούμε.

Η Elemis είναι η Νούμερο 1 βρετανική εταιρεία προϊόντων περιποίησης του δέρματος που ορίζεται από τη φύση και καθοδηγείται από την επιστήμη. Οι πρωτοποριακές συνθέσεις τους είναι προσεκτικά σχεδιασμένες από μια αφοσιωμένη ομάδα ερευνητών, επιστημόνων και ειδικών στην περιποίηση του δέρματος.

Download Service

SPA Brochure
Download: . [PDF]

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα έως Σάββατο, 10:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ.

Τηλ.: +30 22420 58934
E-mail: spa@neptune.gr

book now