Εκμάθηση κολύμβησης σύμφωνα με τη δοκιμασμένη μέθοδο Sharky και τις προδιαγραφές DJSA, για ενήλικες και παιδιά ηλικίας από 4 ετών!

Ο νέος μας συνεργάτης, η σχολή κολύμβησης Sharky, δουλεύει για περισσότερα από 20 χρόνια με τη δοκιμασμένη «μέθοδο Sharky», η οποία υπόσχεται να σας μάθει κολύμπι εύκολα και διασκεδαστικά. Το αίσθημα ασφάλειας και διασκέδασης μέσα στο νερό εγγυάται γρήγορη επιτυχία. Οι προπονητές της σχολής είναι πολύ καλά καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι και δουλεύουν βάσει των οδηγιών της «Γερμανικής ομοσπονδίας κολύμβησης».

Η Sharky σάς προσφέρει επίσης την ευκαιρία, μετά το πέρας των μαθημάτων, να λάβετε μέρος στις εξετάσεις «Seepferdchen», τις επίσημες εξετάσεις για να γίνετε προχωρημένος αρχάριος, προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα για να γίνετε επισήμως κολυμβητής, συμμετέχοντας στην εξέταση για τη χάλκινη κονκάρδα.

Οι επαγγελματίες προπονητές έχουν επίσης πολύ μεγάλη εμπειρία στην προπόνηση ενηλίκων. Η χαλαρή ατμόσφαιρα των διακοπών κάνει την εκμάθηση πολύ πιο άνετη και βοηθά να ξεπεράσετε γρήγορα τυχόν ανασφάλεια με το νερό.

Για τους προχωρημένους κολυμβητές που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους ή να μάθουν ένα νέο στιλ κολύμβησης, προσφέρονται ειδικά μαθήματα, ώστε να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους γρήγορα και αβίαστα.

Κολύμβηση γοργόνας

Μεταμορφωθείτε σε μια όμορφη γοργόνα και μάθετε το στιλ κολύμβησης «δελφίνι». Η κολύμβηση γοργόνας είναι μια εξαιρετική άσκηση η οποία σας βοηθά να βελτιώσετε την υγεία και την ευκινησία σας. Είναι κατάλληλη για όλους όσοι έχουν αποκτήσει τη χάλκινη κονκάρδα DJSA και φορούν παπούτσι νούμερο 33.

Παραμείνετε σε φόρμα κολυμπώντας

Δουλέψτε μαζί με τον επαγγελματία εκπαιδευτή για να ανεβάσετε το επίπεδο των ικανοτήτων κολύμβησης ελεύθερου στιλ, με το νέο πρόγραμμα κολύμβηση Sharky για να παραμένετε σε φόρμα.

logo sharkyswimschool 1 20190520 1329692864

 

Ώρες Λειτουργίας, Πληροφορίες και Κρατήσεις

Κέντρο ιστιοπλοΐας & surf: από 10:00 έως 18:00
(Κρατήσεις για εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ και ραντεβού)

Γραφείο Αθλητικού Πάρκου: από 09:00 έως 13:00 / από 15:00 έως 19:00
(Κρατήσεις για τένις, ποδήλατα, μίνι γκολφ)

Contact: Neptune Entertainment
Tel: +30 22420 58900
E-mail: entertainment@neptune.gr

book now