Λαχταράτε νέες εμπειρίες και νέες προκλήσεις κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών σας ή ψάχνετε για κάτι συναρπαστικό και διαφορετικό αυτή τη φορά;

Όποια και αν είναι η περίπτωση, στο Neptune Hotels και σε συνεργασία με την Silent Explorers Hellas σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ζήσετε την εμπειρία του scuba-diving και να αποκτήσετε μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε το θαλάσσιο κόσμο του νησιού και να ανακαλύψετε τους υποθαλάσσιους θησαυρούς της Κω. H υποβρύχια κατάδυση αναψυχής, αποτελεί μια από τις συναρπαστικότερες δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο νησί της Κω που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε! Είναι διασκεδαστικό, είναι εύκολο και μπορείτε να συμμετέχετε μόνοι σας ή με την παρέα σας!

Και αν αυτή η εμπειρία σας εντυπωσιάσει, μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο επίπεδο και να γίνετε πραγματικός δύτης ή δύτης ανοιχτής θάλασσας με την πιστοποίηση των οργανισμών PADI ή IANTD. Αν είστε ήδη πιστοποιημένος δύτης, μπορείτε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας στο επόμενο επίπεδο!!

Επίσης προσφέρουμε τη δυνατότητα για εκδρομές και κολύμβηση επιφανείας σε νησιά γύρω από την Κω με το 10 μέτρων Ταχύπλοο Σκάφος με όνομα "SOPHIA". Μια μοναδική ευκαιρία να επισκεφθείτε απομονωμένες παραλίες μοναδικής ομορφιάς. Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά τους, γνωρίστε τη θαλάσσια ζωή τους και βγάλτε τις δικές σας υποβρύχιες φωτογραφίες.

Ζητήστε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική κατάδυση στην πισίνα.

Μπορείτε να μας βρείτε για πληροφορίες στο κιόσκι δίπλα στην πισίνα "Residence" του ξενοδοχείου ή στην ιστοσελίδα μας www.silentexplorers.info
Τηλέφωνο ή WhatsApp: +30 6971633812

Ώρες Λειτουργίας, Πληροφορίες και Κρατήσεις

Κέντρο ιστιοπλοΐας & surf: από 10:00 έως 18:00
(Κρατήσεις για εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ και ραντεβού)

Γραφείο Αθλητικού Πάρκου: από 09:00 έως 13:00 / από 15:00 έως 19:00
(Κρατήσεις για τένις, ποδήλατα, μίνι γκολφ)

Contact: Neptune Entertainment
Tel: +30 22420 58900
E-mail: entertainment@neptune.gr

book now