Το βασίλειο των παιδιών

Neppi Land

Ο Neppi, η μασκότ μας, χαρίζει αμέτρητες εκπλήξεις, κέφι και γέλιο. Στο Neppie Explorers, τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως έντεκα ετών απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα παιχνιδιών, διαγωνισμών και άλλων δραστηριοτήτων ανά ηλικιακή ομάδα, υπό την κατάλληλη επίβλεψη. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας. Κάθε μέρα θα βρίσκει κάτι διασκεδαστικό για τα παιδιά σας.

Υπό την επίβλεψη των γονιών τους, οι λιλιπούτειοι επισκέπτες μας μεχρι τριών ετών είναι ευπρόσδεκτοι στο Baby Neppi να ζωγραφίσουν με την ψυχή τους στον βρεφικό σταθμό μας.

Παιδικά γεύματα & Μίνι ντίσκο

Στόχος μας είναι να κάνουμε τους μικρούς μας επισκέπτες να νιώθουν άνετα όλες τις στιγμές της ημέρας. Έτσι, το Neptune Restaurant προσφέρει ξεχωριστό μπουφέ και προβολή ταινιών στην γωνιά της διασκέδασης. Η μίνι ντίσκο στήνεται κάθε βράδυ στο Apollon Theater.

Τα θαύματα της φύσης

Θέλουμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά να αγαπούν τη φύση μέσω του παιχνιδιού και τα ενθαρρύνουμε να ενδιαφερθούν για περιβαλλοντικά ζητήματα. Στο Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa, τα παιδιά μπορούν να φυτέψουν λουλούδια ή λαχανικά και να ανακαλύψουν τη θαλάσσια ζωή: οι χελώνες που ζουν ανάμεσα στα καλάμια πίσω από την παραλία χαίρονται πολύ κάθε φορά που γνωρίζουν καινούριους φίλους.

Mini Water Land

Νεροτσουλήθρες και πολλές άλλες δραστηριότητες κάνουν τη Mini Water Land ιδιαίτερα αγαπητή στα παιδιά κάθε ηλικίας.

Άλλες υπηρεσίες για τους μικρούς μας επισκέπτες

  • Παιδική χαρά
  • Μαθήματα κολύμβησης (με χρέωση)
  • Παρκοκρέβατα
  • Καρεκλάκια φαγητού στα εστιατόρια
  • Υπηρεσία φύλαξης (με χρέωση)
  • Αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο, πινγκ-πονγκ και ποδοσφαιράκι, ανοιχτή από 10:00 π. μ. έως 22:00 μ.μ.
book now