Ως ξενοδοχείο πολυτελείας φιλικό προς τις οικογένειες και με αθλητικό προσανατολισμό, το Neptune Hotels - Resort, Convention Centre & Spa προσφέρει μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες.

Είτε είστε επαγγελματίες είτε είστε ερασιτέχνες αθλητές, το Neptune Hotels είναι το τέλειο μέρος για όλους εσάς που θέλετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στο surf, στην ιστιοπλοΐα, στην ποδηλασία, στο τένις, στην πεζοπορία, στο γκολφ ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Οι ημερήσιες δραστηριότητες περιλαμβάνουν μια σειρά μαθημάτων στο γυμναστήριο και σε εξωτερικούς χώρους όπως γυμναστική στο νερό, αεροβική και Zumba, ποδόσφαιρο, beach volley, ξιφασκία, βελάκια και πινγκ-πονγκ. Γυμναστείτε ομαδικά, δοκιμάστε μόνοι σας κάτι καινούριο ή τελειοποιήστε τις επιδόσεις σας στο αγαπημένο σας άθλημα. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας: ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός!

Σύνθημά μας είναι το «Δεν χρειάζεται άγχος». Θα χαρούμε πολύ να σας φέρουμε κοντά μας αλλά δεν θα σας αναγκάσουμε να συμμετάσχετε αν προτιμάτε να χαλαρώσετε.

book now