Δεσμευόμαστε για την ευημερία των εργαζομένων

ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Οι υπάλληλοί μας είναι το μεγαλύτερο μας πλεονέκτημα

Στο Neptune Luxury Resort, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών στους εργαζομένους μας, που υπερβαίνει τις παροχές που τυπικά προσφέρει ο ξενοδοχειακός κλάδος. Οι παροχές μας έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τους υπαλλήλους μας στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, ώστε να νιώθουν ότι η προσφορά και το έργο τους αναγνωρίζονται και εκτιμώνται.

Από τη διαμονή στο Neptune Campus μέχρι τα δωρεάν γεύματα στο εστιατόριο του προσωπικού μας, θέλουμε οι υπάλληλοι μας να αισθάνονται ικανοποιημένοι και καλά φροντισμένοι. Παρέχουμε επίσης τακτική εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης, καθώς και προοπτικές για επαγγελματική ανέλιξη εντός της εταιρείας. Επιπλέον, προσφέρουμε μια σειρά από φιλικές προς την οικογένεια παροχές, όπως φύλαξη και φροντίδα για τα παιδιά των εργαζομένων αλλά και έκτακτη οικονομική βοήθεια για τυχόν προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες. Κατανοούμε ότι ο κάθε εργαζόμενος έχει διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες – γι’ αυτό παρέχουμε ευέλικτα οφέλη που καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες.

Στο Neptune, δεσμευόμαστε να επενδύουμε στους υπαλλήλους μας δημιουργώντας ένα χώρο εργασίας που προάγει την ευημερία και την επιτυχία τους.