Διασκεδάστε με την καρδιά σας

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Ημέρες γεμάτες δράση και ψυχαγωγία για αυτούς που αναζητούν καινούργιες εμπειρίες, τους λάτρεις των σπορ και τους gamers

To Neptune είναι το ιδανικό μέρος για ολοήμερη διασκέδαση, με παιχνίδια στην πισίνα και δραστηριότητες υψηλής έντασης, όπως υδατοσφαίριση (water polo) και beach volley.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο windsurfing, την τοξοβολία και τις καταδύσεις με τις δωρεάν συνεδρίες μας, να συμμετάσχετε σε περιηγήσεις που θα σας εμπνεύσουν ή να επιδείξετε τις δεξιότητές σας στα βιντεοπαιχνίδια ή στο τραπέζι του μπιλιάρδου.

Soft Animation

Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη διασκέδαση και νέες εμπειρίες με το καθημερινό μας πρόγραμμα soft animation! Λάβετε μέρος στους αγώνες beach volley και υδατοσφαίρισης ή σε γυμναστικές επιδείξεις στο νερό. Προσφέρουμε επίσης τουρνουά πινγκ-πονγκ και τένις για όσους αναζητούν μια δόση φιλικού ανταγωνισμού.

Δωρεάν δοκιμή: Wind surfing

Ζήστε τη συγκίνηση του windsurfing με τη δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία μας. Οι επαγγελματίες εκπαιδευτές μας θα σας καθοδηγήσουν στα βασικά, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία στο νερό. Μην χάσετε αυτήν τη συναρπαστική δραστηριότητα κατά τη διαμονή σας στο Neptune Luxury Resort.

Δωρεάν δοκιμή: Καταδύσεις

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του βυθού με μια δωρεάν δοκιμαστική κατάδυση στην πισίνα Residence. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές μας παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και καθοδήγηση για μια αξέχαστη εμπειρία.

Περπάτημα – Κήποι

Εξερευνήστε τους 12 θεματικούς κήπους του Neptune με μια αυτό-ξενάγηση. Ανακαλύψτε την ομορφιά των κήπων μας που παίρνουν το όνομά τους από έναν Ολύμπιο Θεό και μάθετε για τη μοναδική χλωρίδα και πανίδα που ευδοκιμούν στον καθένα από αυτούς. Μια μοναδική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Δωρεάν δοκιμή: Τοξοβολία

Ζήστε τη συγκίνηση της τοξοβολίας με τη δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία μας. Ο έμπειρος εκπαιδευτής μας θα σας καθοδηγήσει στα βασικά και θα διασφαλίσει την ασφάλεια σας. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Περπάτημα - Γλυπτά

Εξερευνήστε τον μυθολογικό κόσμο του Neptune με μια αυτο-καθοδηγούμενη περιήγηση στους κήπους μας. Ανακαλύψτε τις περίπλοκες λεπτομέρειες των εκπληκτικών αγαλμάτων μας και μάθετε ή ακούστε τις συναρπαστικές ιστορίες τους με τον δικό σας ρυθμό. Ιδανικό για επισκέπτες που ενδιαφέρονται για την τέχνη και τον πολιτισμό.

Αίθουσα παιχνιδιών

Η αίθουσα παιχνιδιών μας είναι ένας παράδεισος για τα παιδιά και τους εφήβους με πληθώρα παιχνιδιών όπως μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι και άλλα.