Βελτιώστε τις επιδόσεις σας με την Υπηρεσία Προσωπικής Προπόνησης της Neptune.

Οι προσωπικοί μας γυμναστές θα δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο πλάνο προπόνησης ειδικά για εσάς, ανάλογα με το ποιοι είναι οι στόχοι σας. Με αυτό το προσωποποιημένο πλάνο, το οποίο βασίζεται στη φυσική σας κατάσταση και στο ιατρικό σας ιστορικό, θα βελτιώσετε τις επιδόσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις διαφορετικές υπηρεσίες προσωπικής προπόνησης που προσφέρονται.

1. Προγράμματα Γυμναστικής
Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει προγράμματα HIIT (Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση), κυκλικής προπόνησης, TRX, Tabata, Active Recovery, Functional Training καθώς επίσης και ασκήσεις με βάρη στα όργανα γυμναστικής που διαθέτουμε. Ο στόχος είναι η βελτίωση των καθημερινών σας κινήσεων, ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτές τις γνώσεις παντού.

2. Reformer Pilates
Το Pilates reformer είναι ένα όργανο γυμναστικής που χρησιμοποιείται προκειμένου να εντάξει τη μέθοδο Pilates σε ένα απαιτητικό και έντονο πρόγραμμα προπόνησης. Ελατήρια, μοχλοί και το βάρος του σώματός σας χρησιμοποιούνται ως αντίσταση ενώ πραγματοποιείτε τις κινήσεις, στοχεύοντας σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες. Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν κινήσεις ελέγχου & ροής οι οποίες γυμνάζουν τους μύες σας μέσα από ένα πλήρες εύρος κίνησης. Από αθλητές μέχρι νέες μητέρες, και από μεσήλικες μέχρι τα άτομα εκείνα που πάσχουν από χρόνιους τραυματισμούς, όλοι μπορούν να δουν τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Pilates reformer. Ακόμα και από την πρώτη συνεδρία.

3. Προσωπικά μαθήματα Yoga
Μια συνεδρία Yoga που προσφέρει πνευματική θρέψη και αρμονία, συνδυάζει τη συνειδητή αναπνοή και την έντονη σωματική προπόνηση και επικεντρώνεται στην επίτευξη μιας κατάστασης ευεξίας. Ενισχύστε και αναζωογονήστε το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή σας.

4. Combo Mix
Αυτό το πακέτο συνδυάζει τις υπηρεσίες που αναφέρθηκαν παραπάνω με σκοπό να σας παρέχει τη καλύτερη δυνατή εμπειρία διατηρώντας ταυτόχρονα τη διασκεδαστική & ευχάριστη πλευρά της διαδικασίας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας εμπνέουμε και να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τον χρόνο και την προσπάθειά σας με τον καλύτερο τρόπο.

Τιμές

Μεμονωμένη συνεδρία (60 λεπτά):   50.00 € ανά Άτομο
Πακέτο 6 ημερών (60 λεπτά ανά συνεδρία):  250.00 € ανά Άτομο

Ώρες Λειτουργίας, Πληροφορίες και Κρατήσεις

Κέντρο ιστιοπλοΐας & surf: από 10:00 έως 18:00
(Κρατήσεις για εξοπλισμό θαλάσσιων σπορ και ραντεβού)

Γραφείο Αθλητικού Πάρκου: από 09:00 έως 13:00 / από 15:00 έως 19:00
(Κρατήσεις για τένις, ποδήλατα, μίνι γκολφ)

Contact: Neptune Entertainment
Tel: +30 22420 58900
E-mail: entertainment@neptune.gr

book now