Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa ανανεώνει την μοναδική συνεργασία του στην Ελλάδα με το Real Madrid Foundation Campus Experience!

Το Neptune Hotels Resort, Convention Centre & Spa καλωσορίζει τους νεαρούς επισκέπτες του στην υπέρτατη ψυχαγωγική ποδοσφαιρική εμπειρία. Το Fundación Real Madrid θα προσφέρει στους νεαρούς επισκέπτες μας -ηλικίας από 6 έως 16 ετών- την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα με ασφαλή και φιλικό τρόπο.

Τα παιδιά που θα μείνουν στις εγκαταστάσεις μας τον Ιούλιο και Άυγουστο θα περάσουν τις καλύτερες ποδοσφαιρικές διακοπές που είχαν ποτέ, χάρη στην επαγγελματική προπονητική καθοδήγηση του Fundación Real Madrid. Το καλύτερο συμπλήρωμα για τέλειες καλοκαιρινές διακοπές!

Σχετικά με το πρόγραμμα:
Το πρόγραμμα διαρκεί 6 ημέρες (Κυριακή έως Παρασκευή). Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες διαρκούν 1½ ώρα η καθεμιά. Θα υπάρχουν δύο τμήματα, ένα το πρωί (ηλικίες 6 - 11 ετών) και ένα το απόγευμα (ηλικίες 12 - 16 ετών).

Εναρξη: Κυριακή 04 Ιουλίου 2021
Ολοκλήρωση: Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου 2021

Κρατήσεις:
Πριν από την άφιξη, μέσω του δικτυακού μας τόπου ή επί τόπου στο αθλητικό μας τμήμα. Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα παιδιά, οι θέσεις είναι περιορισμένες και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα. Συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να μην βρεθείτε προ απροόπτου.

Κόστος:
Κρατήσεις έως 29.06.2021:

  • Εξαήμερη προπόνηση: € 150,00

Κρατήσεις από 30.06.2021:

  • Εξαήμερη προπόνηση: € 180,00

Με την εγγραφή τους, όλα τα παιδιά θα λάβουν από μία κοντομάνικη μπλούζα την οποία θα φορούν κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων στις εγκαταστάσεις μας. Επίσης, με επιπλέον χρέωση, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν μια ποδοσφαιρική φανέλα ADIDAS με τα λογότυπα της Real Madrid Foundation Campus Experience και του Neptune Hotels. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις φανέλες αυτές από το τμήμα με τα αθλητικά είδη.

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων, κάντε κλικ στον σύνδεσμο Real Madrid Foundation Campus Experience, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσετε στην καταβολή των χρημάτων.

Τι να φοράτε:
Είναι απαραίτητο να φοράτε αθλητικά ρούχα (κοντομάνικη φανέλα, σορτσάκι, κάλτσες). Επιτρέπεται να φοράτε παπούτσια προπόνησης ή ποδοσφαιρικά παπούτσια. Επισημαίνεται ότι στο γήπεδο ποδοσφαίρου δεν επιτρέπεται η χρήση σαγιονάρων, σανδαλιών ή Crocs.

Πολιτική ακύρωσης:

  • Μέχρι 29 Μαΐου 2021, σε περίπτωση που έχει ήδη εγγραφεί, θα επιστραφεί το 60% του ποσού της εγγραφής.
  • Με μια ιατρική αναφορά μπορείτε να μας ενημερώσετε μέχρι 72 ώρες εκ των προτέρων για την επιστροφή του 60% του ποσού της εγγραφής.
  • Από την ημερομηνία αυτή δεν θα υπάρχει δικαίωμα επιστροφής οποιουδήποτε ποσού, εκτός από περίπτωση ατυχήματος, το οποίο πρέπει να δικαιολογείται πλήρως. Στην περίπτωση αυτή, επιστρέφεται μόνο το 20% του συνολικού ποσού της εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες:
entertainment@neptune.gr
www.campusexperiencermf.com
+30 22420 58900

book now